Κομματική Οργάνωση Βάσης του ΚΚΕ - Απάντηση στις ύβρεις του κ. Παπασταυρόπουλου

2013-05-15 17:41

 

Ο τέως Δήμαρχος Λαυρεωτικής Σταύρος Παπασταυρόπουλος, δεν είναι η πρώτη φορά που καταφεύγει σε ύβρεις κατά των κομμουνιστών και της ηρωικής νεολαίας του ΚΚΕ την ΚΝΕ. Φυσικά το κάνει δια της πλαγίας οδού κατηγορώντας κάποιους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ότι κάποτε είχαν  περάσει από την ΚΝΕ και εκεί «κάηκαν» τα μυαλά τους. 
Στην νεολαία του ΚΚΕ, τα παιδιά της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων που εντάσσονται σε αυτήν, μαθαίνουν να αγωνίζονται, να υπερασπίζονται την  αλήθεια, να πολεμούν την αδικία και την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, μαθαίνουν να ατσαλώνονται στις δυσκολίες της ζωής και να τραβούν μπροστά, πολεμάνε τον ψεύτικο κόσμο των ναρκωτικών, λένε όχι στις εξαρτήσεις, παλεύουν για την ζωή που τους αξίζει, για τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό. 
Κατά τον τέως Δήμαρχο, αυτά «καίνε» τα μυαλά όσων περνάνε από της γραμμές της ΚΝΕ, ενώ ο «αγγελικά» πλασμένος κόσμος του καπιταλισμού, που υπερασπίζεται ο ίδιος και οι όμοιοί του, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι «φωτίζει» τα μυαλά των νέων. 
Είναι ο γνωστός σάπιος κόσμος του 1,5 εκατομμυρίου ανέργων, του 67% των ανέργων κάτω των 24 ετών, των ελαστικών μορφών απασχόλησης, της Παιδείας - εμπόρευμα, του αποκλεισμού των παιδιών από τις σπουδές λόγω οικονομικής αδυναμίας των γωνιών τους, των Κέντρων Υγείας χωρίς παιδίατρους, της παράδοσης της νεολαίας στα ναρκωτικά. 
Όμως ο τέως Δήμαρχος δεν είναι ένας γραφικός χαρακτήρας, που ως καμένο πολιτικό χαρτί της τοπικής διοίκησης προσπαθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα με διάφορες ανακοινώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Είναι ένα κυβερνητικό στέλεχος και μάλιστα διοικητής του Κέντρου Υγείας Λαυρίου, που υλοποιεί κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική. Έτσι δεν εκφράζει απλά την άποψή του αλλά την κεντρική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να καταστείλει τους αγώνες με το «Νόμος και τάξη» και τον αντικομμουνισμό. 
  ΥΓ. Κάποιοι σε αυτό τον δύσκολο δρόμο που έχουμε επιλέξει, τον δρόμο του αγώνα και της σύγκρουσης με το εκμεταλλευτικό σύστημα,  δεν αντέχουν και κάτω από τις πιέσεις που δημιουργεί η ίδια η ζωή και η προσπάθεια του αντιπάλου να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τον αγώνα,  μένουν απλά ψηφοφόροι του κόμματος. 
Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που χρησιμοποιούν το «πρώην» μέλος της ΚΝΕ ή του ΚΚΕ, ως διαβατήριο και διαπιστευτήριο για πολιτική καριέρα, λέγοντας στον αντίπαλο, «να' μαι  διαγραμμένος  από το κόμμα της εργατικής τάξης, μπορείτε να με εμπιστευτείτε στις δουλειές σας». 
Αυτοί που περνάνε με τον αντίπαλο, εχθροί της τάξης μας, δεν έχουν διαφορές με τον Παπασταυρόπουλο, παλεύουν από το ίδιο μετερίζι ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα. 
Αν αυτούς έχει κατά νου ο κ. Παπασταυρόπουλος, τότε κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια... 

Νέα

Διχάζει Λαύριο και Κερατέα η μπόχα της ΔΕΥΑΤΗΛ

2014-12-22 20:53
Αποκαλυπτική η τοποθέτηση του Γιάννη Παρασκευή  στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού...

Ετικέτες

Η λίστα ετικετών είναι κενή.