Ορκωμοσία στον Δήμο Λαυρεωτικής - Σαφής πολιτική διαφοροποίηση από τη Λαϊκή Συσπείρωση

2014-09-01 14:26

Ορκίστηκε το βράδυ της 31ης Αυγούστου η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Λαυρεωτικής, οι εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και οι εκλεγέντες στα Τοπικά Συμβούλια Λαυρίου, Κερατέας και Αγίου Κωνσταντίνου.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε παρόντος του Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου, στο κατάμεστο ΕΠΑΛ, στο Λαύριο.

Σαφής και από την πρώτη στιγμή μάλιστα η πολιτική διαφοροποίηση εκ μέρους των εκλεγμένων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Απόστολου Παμφίλη και Αριστοτέλη Μολφέτα, με τον πρώτο να αποσαφηνίζει αμέσως μετά την πολιτική τους ορκωμοσία τη στάση της παράταξης η οποία και θα ακολουθηθεί στο βάθος της πενταετίας.

H Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίσει να συγκρούεται αποφασιστικά με τα μεγάλα συμφέροντα, την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου, που χτυπάει συστηματικά τα λαϊκά δικαιώματα” τόνισε ο κ. Παμφίλης, καταλήγοντας πως η αντίσταση στις κεντρικές πολιτικές είναι αναγκαίος όρος και προϋπόθεση για την υπηρέτηση του λαϊκού συμφέροντος.

Στα συνηθισμένα πλαίσια ο χαιρετισμός του Δημάρχου Δ. Λουκά, ο οποίος τόνισε πως θα λειτουργήσει ως ανεξάρτητος με ισονομία και δικαιοσύνη απέναντι σε όλους τους πολίτες.

Νέα

Διχάζει Λαύριο και Κερατέα η μπόχα της ΔΕΥΑΤΗΛ

2014-12-22 20:53
Αποκαλυπτική η τοποθέτηση του Γιάννη Παρασκευή  στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού...

Ετικέτες

Η λίστα ετικετών είναι κενή.