Όλα για όλα στη δεύτερη Κυριακή

2014-05-24 07:06

 

Οι δημότες-ψηφοφόροι της Λαυρεωτικής, καλούνται μεθαύριο 25 Μαΐου να αποφασίσουν με ποιον εκ των δύο μονομάχων, που ανέδειξαν οι κάλπες την περασμένη Κυριακή, θα πορευτούν Λαύριο, Κερατέα και Άγιος Κωνσταντίνος τα προσεχή πέντε έτη.

Δημήτρης Λουκάς και Κώστας Λεβαντής για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια οδηγούνται στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, με τον πρώτο να καταγράφει σημαντικό προβάδισμα νίκης σχεδόν 5 ποσοστιαίων μονάδων.

Δημοτική Καινοτομία και Νέα Εποχή, είδαν τα ποσοστά τους συνολικά να αυξάνονται, εδραιώνοντας μοιραία και την πόλωση, αφού 76 στους 100 ψηφοφόρους εκφράστηκαν μέσω των δύο παρατάξεων.

Υπολογίσιμη δύναμη συνεχίζει να παραμένει η παράταξη του κ. Ιατρού, οι Ελεύθερες Πόλεις, ενώ δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία διατηρεί την έδρα της στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος, ιδιαίτερα χαμηλά βρέθηκαν τα ποσοστά της παράταξης Λαυρεωτική Συμπολιτεία, αποτέλεσμα, όπως είχαμε επισημάνει σε προηγούμενο φύλλο, του θολού και γενικόλογου πολιτικού της στίγματος.

Νέα

Διχάζει Λαύριο και Κερατέα η μπόχα της ΔΕΥΑΤΗΛ

2014-12-22 20:53
Αποκαλυπτική η τοποθέτηση του Γιάννη Παρασκευή  στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού...

Ετικέτες

Η λίστα ετικετών είναι κενή.